Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Ζευγάρωσε τις φιλικές νίκες (φωτό)

Ζευγάρωσε τις φιλικές νίκες (φωτό)
ΦΩΤΟ TSAMIS
ΦΩΤΟ ΤSAMIS
ΦΩΤΟ ΤSAMIS
ΦΩΤΟ TSAMIS

ΦΩΤΟ TSAMIS
ΦΩΤΟ TSAMISΦΩΤΟ TSAMIS

 

Νικητής και στο δεύτερο φιλικό αναδείχθηκε ο Παναιτωλικός επικρατώντας αυτή τη φορά της Κασσιόπης με 1-0. Η ομάδα του Ν. Καραγεωργίου –σε αντίθεση με το πρώτο φιλικό- ήταν σαφώς πιο υποτονική με αποτέλεσμα το θέαμα που παρακολούθησαν οι πολυπληθείς φίλαθλοι (πάνω από 500 άτομα παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εμιλέον) να είναι μέτριο και τις φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο υπό δοκιμήν Ευγένιος Κίτσας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκόλια, στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.Οι κιτρινομπλέ έδειξαν την απαιτούμενη διάθεση, η κούραση όμως από τις επίπονες προπονήσεις ήταν εμφανής στις προσπάθειές τους απέναντι σε μια ομάδα η οποία έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο πρωτάθλημα της Football League2.

Ο Ν. Καραγεωργίου δοκίμασε διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η πρώτη παρουσία του Σφακιανάκη σε επίσημο φιλικό με τα χρώματα της αγρινιώτικης ομάδας.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού αποτελούνταν από τους Τακίδη, Γκόλια, Κουτρομάνο, Κούσα, Δάρλα, Μητρόπουλο, Σφακιανάκη, Μύγα, Πασά, Κίτσα και Κουτσοσπύρο ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπακάκης, Μεταξούλης, Μπογκντάνοβιτς, Σμίλτος, Λαγός (25χρονος επιθετικός υπό δοκιμήν, μέχρι πρότινος παίκτης του Άρη Αιτωλικού), Σίλβα, Μήλιος, Καπνόπουλος. Δεν αγωνίστηκε λόγω μικροπροβλήματος ο αργεντίνος Λούνα όπως και οι ανέτοιμοι Φαβάλι, Στεφανάκος.

Στα μεταγραφικά δε σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, όλα όμως δείχνουν ότι η περίπτωση της απόκτησης του Κίτσα μάλλον θα προχωρήσει καθώς ο υπό δοκιμήν επιθετικός έδειξε και στο σημερινό φιλικό ότι έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα, ενώ αναμένονται και άλλες πιο τρανταχτές κινήσεις εντός της εβδομάδος με τα ονόματα των Μπαλάφα, Σκέμπρι και Αμπάρη να είναι στο προσκήνιο.

Π.Κ.

ΦΩΤΟ TSAMIS

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.