Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Ημερίδα για το “Δίκτυο προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία”

Ημερίδα για το “Δίκτυο προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία”

imgresΗ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» , στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Δικτύωση σε τοπικό επίπεδο» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ», καλεί σε ημερίδα παρουσίασης με θέμα, «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ – Δημιουργία και πρώτα αποτελέσματα λειτουργίας του δικτύου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  31 Αυγούστου 2014 και ώρα 19.00μ.μ., στον χώρο ημερίδων, στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο λιμάνι της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του Δικτύου Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ, των ενεργειών που έχουν γίνει για την δημιουργία του, του  σκοπού και των στόχων του. Θα αναλυθούν οι δυνατότητες και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι τοπικές επιχειρήσεις και οι ωφελούμενοι  από την λειτουργία του Δικτύου και θα παρουσιαστούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις και οι φορείς, να συμμετέχουν και να αξιοποιήσουν τις δράσεις του Δικτύου και να διαμορφωθούν σχέσεις συνεργασίας και επικοινωνίας που θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα και θα συνεισφέρουν στην επίτευξη των σκοπών και των στόχων της Πράξης.

To πρόγραμμα της ημερίδας:

19:00   Προσέλευση – Εγγραφές συμμετεχόντων-Χαιρετισμοί

19:15   Έναρξη Ημερίδας

Παρουσίαση της Α.Σ. ΑΙΤΩΛΙΑ

Κος Μιχαλόπουλος Χαράλαμπος  Διευθυντής Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α.     19:30   Παρουσίαση του Δικτύου Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ – Σκοπός, Στόχος, Αποτελέσματα

Κος Ρόμπολας Γεώργιος Υπεύθυνος για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

20:00   Παρουσίαση των προγραμμάτων κατάρτισης των ωφελούμενων – Σύνδεση Δικτύου – Καταρτιζομένου και Επιχείρησης

Κος Κώστας Παπαδημητρίου – Αντιπρόεδρος ΚΕΚ – Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διάσταση Α.Ε.

Ερωτήσεις – Συζήτηση

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.