Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Η Αδελφότητα καψοραχιτών για τις φετινές εκδηλώσεις

 

 

“Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΑΨΟΡΑΧΗ 2011» που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Καψοράχη Μακρυνείας στις 5,6 και 7 Αυγούστου 2011.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις άρχισαν στις 5 Αυγούστου με θεατρική παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, και συνεχίστηκαν το Σάββατο με ζωντανή λαικο-δημοτική μουσική. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου, παρέλαση με άλογα καθώς και επίδειξη οδήγησης σε πίστα εμποδίων με αυτοκίνητα 4Χ4 από την λέσχη ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ. Στις φετινές εκδηλώσεις πήρε μέρος ο Ναυτικός όμιλος Αγρινίου με επιδείξεις θαλασσίου σκι και καγιάκ, καθώς και η αερολέσχη Αγρινίου με 3 αεροσκάφη της. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας και του Π.Ε.Σ.Α.Γαβαλούς.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων λειτούργησαν περίπτερα με αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στο χωριό μας. Επίσης και πραγματοποιήθηκε έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

Εκατοντάδες συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας  έφτασαν από κάθε γωνιά τις Ελλάδος για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που επαναλαμβάνονται για πέμπτη χρονιά.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.