Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Η αυτονομία έφυγε, τα προβλήματα παρέμειναν…

DSCN6593

DSCN6595

Eπιτέλους να υπάρξει σωστή φοιτητική μέριμνα στο Αγρίνιο. Αυτή η διεκδίκηση των φοιτητών των τριών τμημάτων του Αγρινίου είναι διαχρονική δυστυχώς γιατί έλαχιστα βήματα προόδου γίνονται. Είτε ως παράρτημα των Ιωννίνων, είτε στο τριετές καθεστώς της (στα χαρτιά) αυτονομίας, είτε τώρα ως παράρτημα του Πανεπιστημίου της Πάτρας σε επίπεδο υποδομών και φοιτητικης μέριμνας ελάχιστα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Και για αυτά ελάχιστοι διεκδικούν, μόνοι τους οι φοιτητές. Άντε να κατατίθεται και καμιά ερώτηση στη Βουλή όπως η πρόσφατη βουλευτών του ΚΚΕ.
Σήμερα πάντως οι φοιτητές  στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου διαμαρτυρήθηκαν  για τα προβλήματα και τις ελλείψεις και ιδαίτερα για τη φοιτητική λέσχη που -για αγνωστους για αυτούς λόγους- δεν λειτουργεί το τελευταίο διάστημα.

DSCN6591

DSCN6597

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΜΙΑ ΠΟΛΗ 120.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΗΝΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ.ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΑΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ.ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.