Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και φέτος στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και φέτος στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


ΕΝ ΕΡΓΩ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ”

Η συνεισφορά των ενεργών πολιτών στην ανάπτυξη της περιοχής

(FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – Κυριακή 20/11 και ώρα 6μμ)

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. συμμετέχει και φέτος στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με την οργάνωση πάνελ διαλόγου με τίτλο “ΕΝ ΕΡΓΩ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ” (Πάτρα – Κυριακή 20/11 και ώρα 6μ.μ. – Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ»).

Το θέμα που θα απασχολήσει τους συμμετέχοντες είναι η συντονισμένη συνεισφορά κινήσεων πολιτών που παράγουν αναπτυξιακό έργο ποικίλης φύσης και κλίμακας, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος των συζητητών, αναμένεται να είναι η υπογράμμιση της αντιδιαστολής ανάμεσα στην παραγωγή έργου με κόστος και αποτέλεσμα και την παραγωγή (απλώς & μόνο) λόγου χωρίς κόστος, αλλά ούτε αποτέλεσμα.

Συντονιστής θα είναι ο Ανδρέας Τσιλίρας (Εφημερίδα “ΤΕΤΑΡΤΟ” – Πάτρα) και θα συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Κανέλλης (Οικολογική Κίνηση Πάτρας – ΟΙΚΙΠΑ), Μαίρη Κάργα (ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Πάτρα), Γιώργος Σάρλης (Patrinistas), Νίκος Κορδόσης (Πολιτιστικό Κέντρο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» – Μεσολόγγι), Νένα Μαυρομμάτη (CultureNet – Ναύπακτος), Τάσος Ξύδης (ΜΚΟ Πράσινο-Μπλε – Ναύπακτος), οι υπεύθυνοι του portal «ΝΑΥΠΑΤΡΟΣ» (www.nafpatros.com) Κώστας Κακούρας & Βασίλης Καψαμπέλης και η Κωστία Πανταζή («ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» – Ναύπακτος).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.