Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (φωτό)

Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (φωτό)

Untitled-6

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου μας είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει την Εθνική Λυρική Σκηνή , στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Η όπερα διαδραστικά στο Δημοτικό Σχολείο» υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου κ Πυλαρινού.
Την Πέμπτη 1-10-2015 οι εκπαιδευτές της Λυρικής Σκηνής, προετοίμασαν διαδραστικά και βιωματικά τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου ς για την μεγάλη παράσταση της Παρασκευής.
Την Παρασκευή 2-10-2015 στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου ήταν το αποκορύφωμα των διήμερων δραστηριοτήτων αφού δόθηκε η καταπληκτική θεατρική παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης».
“Η Εθνική Λυρική Σκηνή , μάγεψε και καθήλωσε μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς ,τόσο οι ηθοποιοί, όσο και οι μουσικοί και ο μαέστρος ήταν καταπληκτικοί. Συγχαρητήρια και στους μαθητές μας που συμμετείχαν διαδραστικά στην παράσταση. Στο τέλος της παράστασης οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι για την πόλη μας και το Σχολείο μας, απόλαυσαν το μπουφέ που ετοίμασαν οι μητέρες από το Σύλλογο Γονέων”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Untitled-5
Untitled-4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.