Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Η επομένη μέρα για τον Άρη Αιτωλικού

Πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα η γενική συνέλευση για τον Άρη Αιτωλικού στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Την διοίκηση της ομάδας προβληματίζει η μικρή προσέλευση που είχε η χθεσινή  συνάντηση που έγινε παρουσία περίπου 30 ατόμων, όσο αναφορά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το άνοιγμα που έχει η ομάδα μετά το τέλος της φετινή επιτυχημένης χρονιάς να κυμαίνεται περίπου στα 22 χιλιάδες ευρώ με την σημερινή διοίκηση να αναλαμβάνει μέσα στο επόμενο διάστημα να αποπληρώσει τα χρέη.
Τώρα όσο αναφορά την επόμενη μέρα για την ομάδα του νησιού τα πράγματα είναι δύσκολα, γι αυτόν τον λόγο συστάθηκε μια ομάδα που αποτελείται από 8-10 άτομα που αναμένεται να τρέξουν το μεγάλο θέμα για τις ομάδες της Γ Εθνικής την φετινή χρόνια αυτό των μελών.
Από σήμερα κιόλας όπως μας είπε άνθρωπος της διοίκησης ξεκίνησαν οι προεγγραφές όσων θέλουν να γίνουν Νέα μελή και να βοηθήσουν σε αυτήν την σημαντική χρόνια του συλλόγου ώστε να αγωνιστή για πρώτη χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία, χωρίς την παρουσία των μελών η παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει την Νέα χρόνια ήταν τα λόγια του μέλους της διοίκησης.

Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για 30 Μαΐου ώστε να δουν την εξέλιξη στο φλέγων αυτό θέμα και να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας του Αιτωλικού με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Μιχάλης Δημητρίου

www.aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.