Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η Νίκη Φούντα και οι διεργασίες της Κεντροαριστεράς

Η Νίκη Φούντα και οι διεργασίες της Κεντροαριστεράς

Νίκη-ΦούνταH Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα περιοδεύει ακατάπαυστα στο Νομό ενώ χθες έδωσε το «παρών» και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου για να παρέμβει στη συζήτηση για το Νοσοκομείο. Ενόσω λοιπόν είναι δραστήρια, εντούτοις ουδείς μπορεί να στοιχηματίσει με βεβαιότητα σε ποιο κόμμα θα είναι στο μέλλον και αυτό γιατί η ίδια επί της ουσίας αφήνει τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ρωτήθηκε λοιπόν από το agrinionew.gr για τα σενάρια που την αφορούν, με τελευταίο αυτό που δημοσιεύτηκε στο «Έθνος» περι συνεργασίας της με το «Ποτάμι».
«Χωρίς ποτέ να έχω μιλήσει ανοιχτά η ίδια για κάτι, με έχουν… ανεξαρτητοποιήσει πολλές φορές!», σχολίασε αλλά παραδέχθηκε ωστόσο ότι συζητήσεις γίνονται, κυρίως με άλλα σχήματα της κεντροαριστεράς και όχι μόνο από την ίδια αλλά και από άλλους βουλευτές και στελέχη του κόμματος. «Συζητήσεις γίνονται και σε επίπεδο κεντροαριστεράς και γενικότερα σε επίπεδο ενός ανοιχτού διαλόγου. Άνοιξε το “παιχνίδι” στη ΔΗΜΑΡ. Πλέον, ως ΔΗΜΑΡ, έχουμε φύγει από το σκεπτικό “είμαστε εμείς και όποιος θέλει έρχεται” και αυτό πιστεύω ότι είναι καλό», αναφέρει.
Η ίδια εξηγεί πως αναμένει τις αποφάσεις που θα παρθούν στο προσεχές συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σε ένα συνέδριο που η ίδια έχει αποφασίσει ότι δεν θα παραστεί αφού “το προηγούμενο συνέδριο του κόμματος ήταν πολύ πρόσφατο και εκεί είχαν δρομολογηθεί κάποια πράγματα”.
“Όλοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ βρίσκονται σε έναν ευρύτερο διάλογο, η πόλωση μας έχει προβληματίσει όλους”, δηλώνει ακόμη η κυρία Φούντα, που αφήνει να εννοηθεί πως επαφές γίνονται όχι μόνο από βουλευτές και στελέχη της ΔΗΜΑΡ αλλά και ευρύτερα, από τις περισσότερες παρατάξεις. «Ιδανικά θα ήθελα να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να παραμείνω στη ΔΗΜΑΡ», τονίζει αν και παραδέχεται πως «Η ΔΗΜΑΡ έχει αρχίσει να… εξαερώνεται (!) και πως το Σαββατοκύριακο, θα ειπωθούν πολλά» με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ότι είχε να δηλώσει και να πει, το είπε από το Γενάρη…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.