Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Η Πορτογαλία αρέσει στον Παναιτωλικό

Η Πορτογαλία αρέσει στον Παναιτωλικό

Η απόκτηση του Νταβίντ Άντι με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο ήταν μία κίνηση του Παναιτωλικού που αποτελεί προϊόν εξαιρετικού σκάουτινγκ. Η αγορά της συγκεκριμένης χώρας βρίσκεται και πάλι στο μικροσκόπιο των «κυανοκίτρινων».
Το βράδυ της Δευτέρας (07/11) επέστρεψε στο Αγρίνιο ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, ό οποίος μαζί με τον υπεύθυνο σκάουτινγκ της ομάδας, Γιάννη Νταλακούρα, είχαν μεταβεί στην Πορτογαλία.

Σκοπός του σύντομου ταξιδιού των δύο αντρών στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ήταν να τσεκάρουν κάποιους ποδοσφαιριστές που τους έχουν προταθεί και αγωνίζονται σε πορτογαλικές ομάδες. Οι Μπελεβώνης και Νταλακούρας είδαν κάποια ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έκαναν κάποιες καθαρά φιλολογικές συζητήσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται για μεταγραφικούς σκοπούς στην Πορτογαλία.

Τη δεδομένη στιγμή στον Παναιτωλικό δεν προτίθενται να κάνουν κάποια μεταγραφή. Ωστόσο, στην ομάδα του Αγρινίου θέλουν να παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν ήδη από το περασμένο καλοκαίρι στη λίστα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Μπελεβώνης – Νταλακούρας ταξίδεψαν στην Πορτογαλία…
Φάνης Σταθόπουλος -onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.