Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Η πρώτη διαδικτυακή σχολική τηλεόραση από το Γυμνάσιο Λεπενούς

Η πρώτη διαδικτυακή σχολική τηλεόραση από το Γυμνάσιο Λεπενούς

Η πρώτη διαδικτυακή σχολική τηλεόραση σχολείου του νομού μας είναι γεγονός. Πρόκειται για το Γυμνάσιο Λεπενούς

Το όλο εγχείρημα έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας να γίνει το site του σχολείου  πιο άμεσο, πιο ζωντανό και πιο “πολυμεσικό”, ξεκινάμε τη λειτουργία της θεματικής ενότητας Web TV. Η ενότητα αυτή στην ουσία θα δίνει μέσω βίντεο τη σύνοψη των γεγονότων που έχουν σχέση με το Γυμνάσιο Λεπενούς. Αναλυτικότερα, θα παρουσιάζει τα γεγονότα υπό μορφή δημοσιογραφικής – ειδησεογραφικής κάλυψης, σε θεματικές ενότητες ανά μήνα. Στόχος είναι να γίνει ένα πολυμεσικό περιοδικό, του οποίου τη σύνταξη, στο μεγαλύτερο μέρος, θα αναλάβει ομάδα ή ομάδες μαθητών, με την καθοδήγηση των καθηγητών κ. Ευθυμίου Νίκου ΠΕ19, Πληροφορικής και κ. Πατσέα Μιχάλη ΠΕ02, Φιλόλογου, υπεύθυνου Βιβλιοθήκης.
Εμπνευστής της Web Tv, υπήρξε ο Διευθυντής του σχολείου  κ. Θετάκης Χρήστος ΠΕ03. Η ιδέα άρεσε, υιοθετήθηκε και υλοποιείται στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο “Web Tv – Η τηλεόραση συναντά το Internet και οι μαθητές την ηλεκτρονική δημοσιογραφία”.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αφιέρωμα στις Δραστηριότητες που πραγματοποίησε το Σχολείο μας το Μάρτιο του 2011

Για το βίντεο του Μαρτίου συνεργάστηκαν οι μαθητές: Βλαχογιώργος Θωμάς, Βλαχοδήμου Βιβή, Μπέλου Στέλλα, Πιστιώλη Παναγιώτα, Πριόβολος Θανάσης, Τζαμαλής Σπύρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.