Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Θέλουν πολλοί να γίνουν διοικητές…

Θέλουν πολλοί να γίνουν διοικητές…

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που ευελπιστούν να καταλάβουν θέση διοικητή σε Νοσοκομείο, είτε του Νομού είτε όμορου, εάν τελικώς ισχύσει ο περιορισμός της εντοπιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται για θέση διοικητή και αναπληρωτή διοικητή καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως τις 27 Μαρτίου και η επιλογή θα γίνει από πενταμελή επιτροπή, υπό τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας   Πελοπίδα Καλλίρη, τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, αντιπρόεδρο του ΑΣΕΠ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ.

Τουλάχιστον  τέσσερις περιπτώσεις αγρινιωτών διεκδικητών μιας θέσης είναι σε γνώση του agrinionews.gr. Ένας μάλιστα παράγοντας της ΝΔ  έχει στοχοποιήσει  τη θέση του διοικητή νοσοκομείου όμορου ηπειρώτικου νομού. Έχει μάλιστα την αμέριστη στήριξη πολιτικού παράγοντα στη διεκδίκηση της θέσης.

Αν τελικώς ισχύσει ο περιορισμός της εντοπιότητας σημαίνει πως αναγκαστικά θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης και στο Νοσοκομείου Αγρινίου, τη διοίκηση του οποίου δεν θα μπορεί να ασκεί κάποιος ντόπιος.  Σημειωτέον πως σκοπός του υπουργείου είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί τις πρώτες εβδομάδες Απριλίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.