Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Θανάσης Τορουνίδης: “Με πονάνε και με οργίζουν αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ”

Θανάσης Τορουνίδης: “Με πονάνε και με οργίζουν αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ”

Θανάσης Τορουνίδης: Φαίνεται δεν ενδιαφέρονται για όσους πρόσφεραν

Το agrinionews.gr, συνεχίζοντας τις επαφές με πολιτικά στελέχη που έχουν μια διαδρομή στα τοπικά πράγματα και μπορούν να αποτυπώσουν το κλίμα των εκλογών που έρχονται, επικοινώνησε με ακόμη ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιο βουλευτή το 2009  και επί τρεις τριετίες δήμαρχο Ινάχου με τη στήριξη του άλλοτε κραταιού κόμματος, τον Θανάση Τορουνίδη, για να μάθει τι προτίθεται να κάνει, εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος  αλλά και τη γνώμη για τα εσωκομματικά. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, γεγονός από μόνο του είναι ενδεικτικό του κλίματος στο ΠΑΣΟΚ.

«Αν και υπάρχουν φήμες για το πρόσωπό μου, δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το πόσο ενεργά θα αναμιχθώ στα πράγματα, γιατί προσπαθούσα να προσφέρω παράλληλα με τη δουλειά μου και τον κοινωνικό μου ρόλο και δεν έζησα ποτέ για τις εξελίξεις. Εμένα η χαρά μου είναι ότι το ενδιαφέρον για το τι θα κάνω, προέρχεται από τον κόσμο και από το ότι όλοι ξέρουν ότι υπήρξα άνθρωπος της δουλειάς και όχι των διαδρόμων. Αυτά που βλέπω να συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και με πονάνε γιατί είμαι δεκαετίες στον ευρύτερο χώρο, αλλά και με οργίζουν. Δεν θέλω να κάνω καμιά αναφορά στις λεγόμενες εσωκομματικές εκλογές γιατί ο κόσμος έχει προβλήματα και όταν σε βλέπει να σχολιάζεις κάτι τέτοια, θεωρεί- και δεν τον αδικώ-ότι ζεις στον κόσμο σου. Εγώ όμως δεν ζω εκτός της κοινωνίας και αυτό είναι ίσως που ενοχλεί»
Για το αν σκέφτεται ένα ρόλο στις εκλογές που έρχονται τόνισε: «Ξέρω ότι έχω συμπάθειες σε πολλούς χώρους και το λέω ότι είναι τιμή μου που κατάφερα και να εκπροσωπήσω χιλιάδες ψήφους στις εκλογές που κατέβηκα. Παράλληλα να έχω και την καλή μαρτυρία όσων συνεργάστηκαν μαζί μου. Επέλεξα να μην κάνω δηλώσεις επί παντός του επιστητού, αλλά η στάση μου νομίζω ότι έδωσε το μήνυμα. Να πω την αλήθεια από όσους, τόσο καιρό, δεν επικοινώνησαν μαζί μου δεν περιμένω κάτι. Μάλλον έχουν διαπιστώσει ότι έχουν ερείσματα στην κοινωνία πολύ σοβαράΜάλλον έχουν διαπιστώσει ότι έχουν ερείσματα στην κοινωνία πολύ σοβαρά και δεν ενδιαφέρονται για όσους πρόσφεραν χωρίς ανταλλάγματα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.