Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019

Ιδρυτική συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας στο Αγρίνιο

laiki.enotita Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί την ιδρυτική της Νομαρχιακή Γενική Συνέλευση Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2015, στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Imperial. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος Βασίλης Πριμηκύρης. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα!

Η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί την ιδρυτική της Νομαρχιακή Γενική Συνέλευση Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2015, στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Imperial. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος Βασίλης Πριμηκύρης.
Αντιστεκόμαστε στα μνημόνια
Προασπίζουμε τη Δημοκρατία και την Εθνική ανεξαρτησία της χώρας
Αγωνιζόμαστε για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια
Οραματιζόμαστε τη δίκαιη κοινωνία και το σοσιαλισμό!

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Μαίρη Τ.

  Βρε σύντροφοι συνέλθετε!!! Αυτά για τα οποία λέτε πως θα αγωνιστείτε και θα προασπίσετε δεν υπάρχουν πια, τι μας λέτε τώρα;;; Υπάρχει Δημοκρατία και Εθνική ανεξαρτησία της χώρας, υπάρχει ανθρώπινη αξιοπρέπεια;;; Πού ζείτε εσείς και πού ήσασταν μέχρι τώρα;;; Δικαίωμά σας είναι βέβαια να κάνετε κόμμα να κοιτάξετε για τον εαυτό σας κι όχι να μας κοροϊδεύετε κι από πάνω…. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να ανεβάσετε τη ΝΔ και τη φέρατε ήδη στο προσκήνιο να ονειρεύεται και πρώτη θέση!!!!! Αν το πετύχετε αυτό, τότε να δούμε τι θα μας λέτε!!!!!!! Στο τέλος τον ξυρίζουν το γαμπρό λένε στο χωριό μου!!!

 2. ζαβος

  Σωστα, δημοκρατια και εθνικη αξιοπρεπεια ειναι να παιρνεις δανειο για σπιτι,να μην πληρωνεις φραγκο και να διοριζεσαι με βυσμα.

 3. jenny

  Βρε δραχμολάγνοι,το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε? Ποιους πάτε να δουλέψετε???Έχετε βγάλει τα λεφτά σας έξω και θέλετε δραχμή για μας??? Πάνω στις δικές μας πλάτες θα εφαρμόσετε τις αραχνιασμένες ιδεολογίες σας?
  Κουτόχορτο νομίζετε ότι τρώμε??? ΑΙΣΧΟΣ με μία λέξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.