Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Πρόσφεραν γέλιο και στήριξη στην ΕΛΕΠΑΠ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια εξαιρετική παράσταση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 1η Νοεμβρίου  στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με διοργανωτές την ΕΛΕΠΑΠ και την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού στην εξαιρετική κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Διονυσίας Ολιβώτου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ. Η θεατρική ομάδα του Αιτωλικού για τρίτη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και πρόσφερε στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση άφθονο γέλιο.
Παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά η οποία συνεχάρη την Ομάδα του Αιτωλικού και προσέφερε σε όλους τους συντελεστές λουλούδια.
Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά της για την ενίσχυση του έργου της. Ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου, τον καλλιτεχνικό Δ/ντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κύριο Νικόλαο Καραγιώργο, τους τεχνικούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βελτσίστα και κ. Παπαδάκη. Επίσης, τη θεατρική ομάδα του Αιτωλικού που είναι αρωγός σε κάθε της  κάλεσμα, το ανθοπωλείο του Χρ. Πιστιόλη, τον κ. Δ. Δάσιο – Επιγραφές STABA, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟ ΤV, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 11222371_880340605406337_5648749769591422656_o

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.