Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Και εγένετο λαϊκή αγορά στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Και εγένετο λαϊκή αγορά στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Εβδομαδιαία λαϊκή αγορά αγροτικών και θαλασσινών προϊόντων σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στο Λουτρό Αμφιλοχίας ο εκεί δήμος
Την δημιουργία λαϊκής αγοράς τροφίμων, αγροτικών και θαλασσινών προϊόντων σχεδιάζει ο δήμος Αμφιλοχίας στο δημοτικό διαμέρισμα του Λουτρού. Η διαδικασία ώστε νε εγκριθεί και από την αποκεντρωμένη διοίκηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ο δήμος Αμφιλοχίας ωστόσο ήδη την έχει εγκρίνει ομόφωνα και ήδη έχει περάσει στον σχεδιασμό της. Προωθείται ώστε να γίνεται η λαϊκή αγορά κάθε Παρασκευή μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα του Λουτρού.

Θα διαθέτει 30 στο σύνολο θέσεις για παραγωγούς και επαγγελματίες τόσο στα προϊόντα γης όσο και στα θαλασσινά, οι οποίες θα είναι μισές για τους μεν και μισές για τους δε. Μετά την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης θα προκηρυχθεί από τον δήμο Αμφιλοχίας εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα άτομα των συναφών επαγγελμάτων που ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση μιας εκ των 30 θέσεων και αμέσως μετά η λαϊκή αγορά θα αρχίσει να λειτουργεί.

Η λειτουργία της προσδιορίζεται προς το τέλος Απριλίου ή αρχές Μαΐου. Να τονίσουμε πως η λαϊκή αγορά στο Λουτρό θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά. Ουδέποτε στο παρελθόν δεν έχει γίνει κρούση ή δεν έχει πραγματοποιηθεί λαϊκή αγορά στην περιοχή. Οι αρμόδιοι πάντως προβλέπουν πως το ενδιαφέρον θα είναι ικανοποιητικό και από την πλευρά των επαγγελματιών και από την πλευρά των καταναλωτών.

www.sinidisi.gr-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.