Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Καλεί σε debate o Σταμάτης

Καλεί σε debate o Σταμάτης

Ο υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Σταμάτης με επιστολή του στους υποψηφίους και τους εκπρόσωπους κομμάτων καλεί σε τηλεμαχία «debate» από τα Μ.Μ.Ε. της Αιτωλοακαρνανία. Αν και δεν προτείνει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο διεξαγωγής του debate,η επιστολή του έχει ως εξής:

Αξιότιμοι συνυποψήφιοι – εκπρόσωποι κομμάτων

Στις νέες εκλογές που οδηγείται η χώρα μας στις 17 Ιουνίου, θα πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν την ξεκάθαρη αλήθεια για την πραγματική κατάσταση που βρισκόμαστε, καθώς και τις προτάσεις κάθε κόμματος για το Αύριο και το Μέλλον της χώρας.
Στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, δυστυχώς κάποιοι απέφυγαν την ελεύθερη αντιπαράθεση απόψεων, θέσεων και ιδεών. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα, πρέπει να δώσουμε την ευχέρεια σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα να ενημερωθεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως επιτάσσει και ο πολιτικός πολιτισμός που είναι ο χαρακτήρας και η ποιότητα της Πολιτικής και της Δημοκρατίας.
Για το λόγο αυτό καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 σε τηλεμαχία «debate» από τα Μ.Μ.Ε. της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε ο πολίτης να ακούσει, να συγκρίνει και να αποφασίσει με σύνεση και παρρησία.

Με Εκτίμηση

Δημήτρης Σταμάτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.