Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                    

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο: “Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος”


Η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προκαλούν να ζήσετε για δεύτερη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!

Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η  Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου σε συνεργασία με το Future Library και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα,διοργανώνει  με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!

Ελάτε λοιπόν  να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!

Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο  πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

Μαζί  με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων

Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.

Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας πολύχρωμη με την ανιδιοτελή προσφορά μας!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι αιτήσεις (τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Βιβλιοθήκη ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:vivliothiki@agrinio.gr) θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Απριλίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, την κ. Δήμητρα Λουκοπούλου: στο τηλέφωνο26410 22393

 

 Αγρίνιο8 Απριλίου 2013

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.