Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Καλό κλίμα στην ομάδα

Καλό κλίμα στην ομάδα
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ

*** Έντονα πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ο Στέλιος Σφακιανάκης κατευθυνόμενος πρώτα προς την εξέδρα των φιλάθλων του Παναιτωλικού και μετά προς τον πάγκο, αγκαλιάζοντας όλους τους αναπληρωματικούς του συμπαίκτες καθώς και το προπονητικό τιμ, δείγμα αν μη τι άλλο του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια του φετινού Παναιτωλικού.
*** Συνέχεια όρθιος και εκτός πάγκου ήταν (και παρά τη συνεχή βροχόπτωση) ο Ν. Καραγεωργίου καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα δίνοντας εντολές στους παίκτες του με τη φωνή του κάπου προς το τέλος της αναμέτρησης να έχει κυριολεκτικά βραχνιάσει…

φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ

*** Όλοι μαζί οι παίκτες του Παναιτωλικού κατευθύνθηκαν και χαιρέτησαν τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα ευχαριστώντας τον για τη μεγάλη συμπαράσταση που είχαν σε όλη τη διάρκειά του.
*** Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, σε κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Φωκικού με πολλές λακούβες να είναι εμφανέις και σε αρκετά σημεία να έχει φαγωθεί το χορτάρι, κάτι που έκανε το έργο των ποδοσφαιριστών πολύ δύσκολο.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.