Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Κατάληψη τη Δευτέρα οι δημοτικοί υπάλληλοι

DSCN5370Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα στις 11 το πρωί στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας για να αποφασίστούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας και των επικείμενων πιθανών απολύσεών τους. Αυτό που εισηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν κατάληψη-συνέχιση της σημερινής Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα και απεργία την Τρίτη, πρόταση που βρήκε τελικά τη σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων.

Όπως είναι φυσικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η συνέλευση έγινε με το βλέμμα στραμμένο στους δημοτικούς αστυνομικούς οι οποίοι και εξέφρασαν την απογοήτευση και την απελπισία τους μετά τις τελευταίες αποφάσεις τις κυβέρνησης.

Οι εισηγήσεις και οι προτάσεις κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ήταν πολλές και οι περισσότεροι εξέφρασαν την ανάγκη να στηριχθούν οι ενέργειές τους και οι προσπάθειές τους για ανατροπή της όλης κατάστασης από το σύνολο των δημοτών του Αγρινίου, αλλά και από τον ίδιο τον δήμαρχο. Οι υπάλληλοι ζήτησαν μαζική συμμετοχή όλων των κλάδων στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν. Προτάθηκε ακόμη να γίνει ενημέρωση των πολιτών για τη μη λειτουργία των υπηρεσιών αλλά για και τους λόγους που αυτό θα γίνει, ώστε να έχουν την αμέριστη συμπαράστασή τους. Οι προτάσεις και οι επεμβάσεις των δημοτικών υπαλλήλων έγιναν σε έντονο κλίμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και η ανασφάλεια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

DSCN5361

DSCN5366

DSCN5368

DSCN5386

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.