Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Καταγγέλει “σαμποτάζ” στην υδρευση της Άνω Χώρας

Καταγγέλει “σαμποτάζ” στην υδρευση της Άνω Χώρας

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Νίκος Καραλής.

Για άλλη μια φορά κάποιοι !!! επέλεξαν την παραμονή της Αγίας Παρασκευής, που γιορτάζει το χωριό, να αφήσουν την Άνω Χώρα χωρίς νερό. Πιστοί στο ρόλο της αντικοινωνικής και απάνθρωπης συμπεριφοράς τους στερούν από όλους το κοινωνικό αγαθό που λέγεται πόσιμο νερό προκειμένου να παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους.

Χθες το βράδυ 24-7-2012 πληροφορήθηκα το γεγονός αυτό, από σχετικό τηλεφώνημα. Απόρησα πραγματικά γιατί το μεσημέρι αργά οι δεξαμενές ήταν στα όρια της υπερχείλισης . Αργά τη νύχτα διαπίστωσα ότι η αιτία του γεγονότος αυτού δεν οφείλεται σε βλάβη δικτύου, αλλά σε υπερκατανάλωση για πότισμα κήπων και γέμισμα δεξαμενών άρδευσης, καθώς επίσης και σε παρέμβαση στις τερματικές βάνες καθαρισμού. Αυτές οι ενέργειες αγγίζουν τα όρια της κακοήθειας και του σαμποτάζ. Καλούμε τους δημότες να σκεφτούν για το στόχο αυτών των ενεργειών.

Εμείς σαν Δημοτική Αρχή σήμερα 25-7-2012 με όλο το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η Δημοτική Ενότητα καταγράφουμε τους μετρητές ύδρευσης και παράλληλα θα ελεγχθεί όλο το χωριό και θα καταγραφούν όλες οι παρεμβάσεις ποτίσματος με λάστιχο και παράνομες συνδέσεις. Τα στοιχεία αυτά στη συνέχεια θα κατατεθούν στις αρμόδιες αρχές για τα περαιτέρω.

Παιχνίδια με το νερό δεν γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία. Η Δημοτική Αρχή θα πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει νερό για όλους τους δημότες. Ζητάμε τη συνεργασία όλων ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Nafpaktia News | Ειδήσεις της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.