Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Κείμενο στήριξης Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ από 18 νέους και νέες

tsipras1 18 νέοι και νέες από την περιοχή του Αγρινίου έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοίνωση στήριξης του Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Οι νέοι και οι νέες, χωρίς να παραβλέπουμε τις βαριές δυσκολίες και να εθελοτυφλούμε, επιλέγουμε στις κρίσιμες για τις ζωές μας αυτές εκλογές να στηρίξουμε την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί σήμερα, με την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας, να ανοίξει δρόμους για ένα καλύτερο αύριο.
Λέμε όχι: στο παλιό πολιτικό σύστημα, που μας άφησε άνεργους, μας οδήγησε στη μετανάστευση κι έσυρε τις οικογένειές μας σε εξαθλίωση.
Λέμε όχι: στη μετάθεση της ευθύνης και σε προσεγγίσεις που θα οδηγούσαν τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία και θα ταύτιζαν την αριστερά με την ανθρωπιστική καταστροφή.
Λέμε όχι: στη διαπλοκή, τη διαφθορά, και τους εκπροσώπους της, την παραπληροφόρηση και τους συνολικούς αφορισμούς.
Λέμε ναι: στη δημοκρατία και την υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων που όλοι οι προηγούμενοι «σκόρπισαν στους πέντε ανέμους».
Στηρίζουμε τον αγώνα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια ισχυρή
εντολή διακυβέρνησης διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας.
«Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα να αλλάξουμε» , Μπ. Μπρεχτ.
Όχι στο παλιό… Μπροστά για την ελπίδα!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

1)ΑΣΗΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
2)ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
3)ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4)ΖΕΡΗ ΖΩΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
5)ΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
6)ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ
7)ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
8)ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ
9)ΜΕΝΤΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
10)ΜΠΙΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
11)ΜΠΙΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
12)ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
13)ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
14)ΡΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
15)ΡΟΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ
16)ΣΤΑΥΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
17)ΤΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ
18)ΤΣΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. kostas

  Oι 7 που κράζετε από χθες είναι λίγοι ενώ οι 18 είστε πολλοί; τρομάρα σας τόσοι είστε σε όλο το Αγρινιο;

 2. alex pav

  ΖέρηΧ2, ΜαρίφογλουΧ2 ολίγον τι κουρουμπλή…χαχαχα…πολιτικά γενόσημα στελεχών. Βγάλτε άσχετα ονόματα ρε παιδιά για να κάνετε εντύπωση

 3. antikeimenikos

  Άντε καλό διορισμό στο ΜΕΤΡΟ ή στην ΕΡΤ να έχετε συντρόφια!!

 4. Παντελης Μέλιος

  Για τη μνημονιάρα κουβέντα ? για τη μετανάστευση των νέων , την ανεργία , τον αυταρχισμό φταίει η διαφθορά γενικώς και έρχονται τώρα οι αδιάφθοροι ?οι πολιτικές γέννησαν τη διαφθορά και οι πολιτικές του 3ου Μνημονίου θα τη γιγαντώσουν περεταίρω… ευτυχώς δεν υπογράφετε ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ…γιατί τα καίτε τα παιδιά και μάλιστα επώνυμα ? scripta manent … εσείς οι ίδιοι το γράψατε το αίσχος άλλωστε και δεν έχει καμία σχέση με το νεολαιίστικο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Η δε αγωνία της νεολαίας μην ταυτιστεί η Αριστερά με την άτακτη χρεοκοπία είναι για γέλια…..άντε και εις ανώτερα.

 5. Γιάννης Ν.

  Φαντάζομαι κ. Μέλιο, πως δεν εννοείτε, ότι δεν έχουμε δικαίωμα στην άποψη μας. Και πως όπως εσείς, κατ επανάληψη μας τιμάτε, να αξιωνόμαστε της βαθύτατης και επαναστατικότατης σκέψης σας περί όλων, το ίδιο μπορούμε κι εμείς, όταν η κρισιμότητα της στιγμής το χρειάζεται ( κάτι που προφανώς η ΔΕΑ, που εκπροσωπείτε, αδυνατεί να το καταλάβει, χαμένη στα μανιφέστα της πολιτικής της μοναξιάς) να εκφραζόμαστε με τον τρόπο, που εμείς επιλέγουμε. Κάθε κριτική δεκτή άλλα να μην ξεχνιόμαστε. Δεν είμαστε πολιτικά τα παιδιά των γονιών μας. Είμαστε ο Γιάννης,η Ελένη, ο Γιώργος……με τη δική του άποψη, όχι απαραίτητα γκρουπαρισμένοι κάτω από το καπέλο του δικού σου θεωρητικού, ανέξοδου μπλα-μπλα. Η θεωρία για μας, παίρνει σάρκα και οστά όταν συνοδεύεται από πράξη ,όταν η ζωή σου είναι απόδειξη όσων λες, όταν η πολιτική δεν είναι απλά επαναστατική γυμναστική αλλά τρόπος να διαβάζεις την πραγματικότητα για να την αλλάξεις, Φαντάζομαι βέβαια ,πως κάπως κι εσείς πρέπει να δικαιολογήσετε τη συνύπαρξη σας, ακόμη και με όσους πριν κατηγορούσατε. Αλλά αυτό μάλλον αφορά εσάς κι όχι εμάς. Εμείς σαν νέοι άνθρωποι , σαν ενεργά μέλη και φίλοι του Συριζα, επιλέγουμε καθαρά, έντιμα, επώνυμα (με το όνομά μας και ότι κουβαλά αυτό, καλά η κακά, από την ίδια μας τη στάση απέναντι στη ζωή), να καταθέσουμε την άποψη και το κάλεσμα μας για στήριξη, της μόνης αυτή τη στιγμή πολιτικής δύναμης,του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ανοίξει μια ρωγμή στο τούνελ της εξαθλίωσης που ζούμε. Ένα τούνελ, που άσκοπα και άκοπα τόσα χρόνια μας έχουν βάλει όλους τους νέους ανθρώπους, να σκάβουμε και που εσείς με τη στάση σας, χάριν της επαναστατικής σας θεωρίας, φτυαρίζετε κάνοντάς την πράξη προφανώς, κλείνοντας το άνοιγμα ,μην τυχόν μπει το φως και φανούν οι ασχήμιες….Θα μπορούσαμε να πούμε, πως δεν φοβόμαστε να καούμε, όπως λέτε,αν είναι τα σκοτάδια να γενούνε φως,αλλά ευτυχώς για μας,δεν πιστεύουμε πως είμαστε τόσο σπουδαίοι, ώστε να αξίζει να λεχθεί το παραπάνω.Σε αντίθεση με κάποιους από σας, που πιστεύετε πως ο κόσμος αλλάζει όταν μόνο τον περιγράφεις και τον ονειρεύεσαι, Εμείς πιστεύουμε,πως οι νέοι σήμερα, όχι δι’ ανάθεσης, αλλά υιοθετώντας όχι μόνο τις νίκες αλλά και τις ήττες του κινήματος, κριτικά αλλά και υποστηρικτικά απέναντι στο Συριζα ,πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι, όπου ζει και σπουδάζει η εργάζεται κι όχι απαραίτητα σαν μέλος της προηγούμενης, επί της ουσίας ανύπαρκτης, νεολαίας του Αγρινίου, για να έχουμε δικαίωμα λόγου, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ…

  Γιάννης Νικολαΐδης
  Μέλος Σύριζα Ιωαννίνων

 6. antikeimenikos

  «… της μόνης αυτή τη στιγμή πολιτικής δύναμης,του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ανοίξει μια ρωγμή στο τούνελ της εξαθλίωσης που ζούμε. Ένα τούνελ, που άσκοπα και άκοπα τόσα χρόνια μας έχουν βάλει όλους τους νέους ανθρώπους…»

  Μπράβο παιδιά!! Κάνατε μία ρωγμή στο τούνελ φέρνοντάς μας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!!!

  Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να μας το φέρει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!! Ευχαριστούμε… Ελπίζουμε και σε άλλες ρωγμές στο τούνελ. Άντε και ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4!!

  Καλή επιτυχία!

 7. Παντελης Μέλιος

  Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα χρόνια της αντιμνημονιακής πάλης φτυάριζε το σκοτεινό τούνελ κτλ , κτλ και τα 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο ανοίγει ρωγμές στο φώς? για ποια ρωγμή μιλάς ? ότι η κυβέρνηση θα νομοθετεί υπο το βέτο των δανειστών ? ότι θα μπορούν οι δανειστές να παίρνουν μονομερώς μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής ? έχεις διαβάσει τη συμφωνία ? να τη διαβάσεις γιατί αυτή θα είναι το πρόγραμμα της μόνης πολιτικής δύναμης που κρίνετε ότι πρέπει να στηριχτεί. Και ποιόν νομίζεις ότι κατηγορούσα εγώ τόσον καιρό ? σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ? τι αδυνατώ εγώ και η Δ.Ε.Α που νομίζεις ότι εκπροσωπώ να αντιληφτούμε ? ότι έχετε το δικαίωμα της γνώμης σας ? δεν το αμφισβήτησε κανείς το δικαίωμά σας. Επί του περιεχομένου διαφωνούμε όσοι συνεχίζουμε να αναφερόμαστε στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόγραμμά του και συμφωνούν πλέον μαζί σας η Δεξιά , το Πασοκ των διεφθαρμένων από τους οποίους θέλετε να μας σώστε , το ΠΟΤΑΜΙ , ο Λεβέντης κτλ….βεβαίως ούτε εγώ , ούτε η Δ.Ε.Α ούτε κανείς αριστερός πρόκειται να ταυτιστεί με τον μνημονιακό εσμό. Ουσία δεν βλέπω καμία στα φληναφήματα που γράφεις για να υποστηρίξεις το γκουβέρνο. Την κάνατε τη δουλίτσα σας , καταθέσατε δημόσια δήλωση νομιμοφροσύνης στο 3ο Μνημόνιο , καταλάβαμε όλοι που ανήκετε . Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι σε τι είστε ακριβώς ενεργοί ? τι δράση σκοπεύετε να αναπτύξτε δηλαδή ? απεργοσπάστες από φθινόπωρο ? αγανακτισμένοι φοιτητές που θέλουν μάθημα όχι κατάληψη ? κάνα συσσίτιο με την Αρχιεπισκοπή ? αν περάσατε από τον ΣΥΡΙΖΑ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.