Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις από τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Κινητοποιήσεις από τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Σε κινητοποιήσεις προχωρά ο Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου. Περιγράφονται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά την ΓΣ της 05-10-2011 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Συμμετοχή στην διήμερη Πανελλαδική κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Επίσης έγκριση ψηφίσματος από την ΓΣ.

2. Η διήμερη κινητοποίηση που αποφασίστηκε θα έχει την εξής μορφή :
α. 1η ημέρα 20-10-2011 : Πορεία απόγευμα από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου προς το Δημαρχείο Αγρινίου με συμμετοχή των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Συνάντηση ώρα 18:00 στο σχολείο (μετά μουσικής?).

β. 2η ημέρα 21-10-2011 : Συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων πρωί στο σχολείο και σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου ταυτόχρονα μια (1) ώρα αποχή από τα μαθήματα, ώστε να υπάρχει και συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών. Συνάντηση ώρα 11:00.

3. Την δεύτερη μέρα θα προσκληθούν να παραβρεθούν ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αγρινίου, ο Διευθυντής Βθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νιας και τα ΜΜΕ.

4. Καλούμε τους γονείς και μαθητές να συμμετάσχουν μαζικά στις παραπάνω κινητοποιήσεις, ώστε να σταματήσουμε όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια τόσο στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, όσο και για την ίδια του την ύπαρξη τελικά.

Το Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.