Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Κλείνει την καριέρα του στον Παναιτωλικό ο Καμαρά!

139622348058

Μια πολύ σημαντική κίνηση σε επίπεδο συμβολισμού για τον Παναιτωλικό είναι στα σκαριά. Όπως όλα δείχνουν ο Ανρί Καμαρά πρόκειται να επανέλθει στον Παναιτωλικό και να κλείσει την καριέρα του στο Αγρίνιο, όπως ακριβώς είχε εκφράσει την επιθυμία. Κάτι τέτοιο ήταν να γίνει από τον περασμένο Ιανουάριο αλλά φαίνεται ότι τώρα βρέθηκε η κατάλληλη συγκυρία.

Στον Παναιτωλικό θεωρούν πολύ τιμητικό ένας τέτοιος παίκτης να διαλέγει την ομάδα του Αγρινίου για να τελειώσει την καριέρα του και, άλλωστε, παρά τα όσα κατά καιρούς ακουγόταν, οι σχέσεις ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο ήταν άριστες και οι επαφές διαρκείς. Από τον Παναιτωλικό θέλουν να ετοιμάσουν κάτι πολύ σημαντικό για τον καλύτερο ξένο που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας και έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, στην πορεία του προς το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι.

Πάντως, όπως εξηγούν, είναι μια κίνηση με τη δική της σημασία που δεν έχει να κάνει με τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας. Είναι κάτι ξεχωριστό πέρα από τις θέσεις που χρειάζεται να καλύψει ακόμα η ομάδα και με εντελώς άλλη σημασία. O Ανρί Καμαρά μάλιστα είναι ήδη στο Αγρίνιο και αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    AΠΟ ΛΑΜΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΗΡΘΕ;ΩΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.