Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

“Κοινωνικό Φαρμακείο” στο Μεσολόγγι

“Κοινωνικό Φαρμακείο” στο Μεσολόγγι

IMG_1159Τον συντονισμό των ενεργειών, έτσι ώστε, να συσταθεί και να λειτουργήσει στο Μεσολόγγι, «Κοινωνικό Φαρμακείο» συζήτησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμά και τον δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, παρουσία της γενικής διευθύντριας του Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κυρίας Φαίης Κοσμοπούλου σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Μητροπολίτη, στο Μεσολόγγι.
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα χορηγεί επαρκείςποσότητες φαρμάκων και εμβολίων, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ανασφάλιστωνκαι όσων γενικά δεν έχουν πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη, με βάσησυγκεκριμένα κριτήρια. Ενώ από την πλευρά τους δήμος και μητρόπολη θα αναλάβουν τη λειτουργία και την αδειοδότηση του «Κοινωνικού Φαρμακείου».
Σύμφωνα με το πλαίσιο που συμφωνήθηκε το «Κοινωνικό Φαρμακείο» θα λειτουργήσει στο κτήριο που στεγάζεται το «Κοινωνικό Ιατρείο» στο Μεσολόγγι.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς υπογράμμισε την σπουδαιότητα του εγχειρήματος, καθώς ανάλογες δράσεις υλοποιούνται με επιτυχία στην Αθήνα, από την Αρχιεπισκοπή και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας , ενώ ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ευχαρίστησε τον κ.Σαλμά για την πρωτοβουλία του αυτή.

messolonghinews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.