Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΕΑΣΚΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΕΑΣΚΠ 2013
 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2013 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στις 6.00 μ. μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.
   Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και  εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.
   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Πίτας από τους εκπροσώπους της Ι. Μητρόπολης Πατρών, Πατέρες  Σπυρίδων και Ιωάννη και τις ευχές τους.
 Κατόπιν έγινε η  κοπή της πίτας από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου  και  συνεχίστηκε με χαιρετισμό και ομιλία της, όπου ενημέρωσε όλους για τα νεώτερα του Σωματείου και για ουσιαστικά θέματα που αφορούν τα ΑμΣΚΠ.
    Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους φορείς της πολιτείας όπως από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστας Καρπέτας και  ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν και από το Δήμο Πατρών , ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρης Μασσαράς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και  Νευρολόγος, Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Πατρών κ. Νικόλαος Μακρής, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κ. Μαρία Ρούβαλη, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κ. Μαριάννα Σταματιάδου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Τασία Μανωλοπούλου , ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ.  Κωνσταντίνος Χριστόπουλος  και η πολιτευτής Ν.Δ. κ. Νατάσα Ράγιου .
    Στη διάρκεια της εκδήλωσης   η Πρόεδρος  της ΕΕΑΣΚΠ απένειμε τιμητικές πλακέτες,  στη διακεκριμένη ζωγράφο, στιχουργό και ποιήτρια  κ. Ευαγγελία Βούλτσου, για τη σημαντική και πολύτιμη προσφορά της και Ειδικό Βραβείο στην  εθελόντρια κ. Φανή Κακούρη, για την εξαίρετη εθελοντική προσφορά της στο Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ.
    Στη συνέχεια έγινε η απονομή βραβείων από την Αντιπρόεδρο κ. Ρούλα Λαζανά και την Ταμία κ. Κωνσταντίνα Κουργιαλή  σε όλους τους εθελοντές της  ΕΕΑΣΚΠ.
Επίσης έγινε και λαχειοφόρος αγορά για ένα έργο ζωγραφικής με τίτλο ¨Μυρωδιά Αγγέλων¨,  προσφορά της δημιουργού ζωγράφου κ. Ευαγγελίας Βούλτσου.
    Ακολούθησε επιστημονική ενημέρωση με την εισήγηση του ομιλητή Ψυχιάτρου κ Παναγιώτη Κακκαβά με θέμα : «Διαχείριση  άγχους στη ΣΚΠ» και η βραδιά έκλεισε με εύηχες ευχάριστες νότες με το μουσικό σχήμα του Σωτήρη Τερλέση.
   Δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα 2013 της ΕΕΑΣΚΠ και το νέο φυλλάδιο  ου Σωματείου με τίτλο : «Το αλφαβητάρι της ΣΚΠ»
    Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν  η δημοσιογράφος κ. Άντυ Μαγνησαλή.
    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της TEVA S.A.
 Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ,  ευχαριστεί θερμά όλους  για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Χαρά!
 
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
                                                                  Μαργαρίτα  Καραγιώργου       

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.