Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κουβέντες, φίδια και ανταπόκριση στο Θέρμο για το Θανάση Κατερινόπουλο

Κουβέντες, φίδια και ανταπόκριση στο Θέρμο για το Θανάση Κατερινόπουλο

IMG_1006

IMG_0996

Στο Δήμο Θέρμου, την άλλοτε πρωτεύουσα της Αιτωλικής Συμπολιτείας, βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Κατερινόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Στην περιοχή που βρίσκεται στην πιο νευραλγική θέση της Ορεινής Τριχωνίδας, είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και επαγγελματίες στους χώρους εργασίας τους για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας που μας απασχολούν όλους.

Επιπλέον, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Θέρμου και συνομίλησε με τα στελέχη τους. Μια κλήση για ένα ασυνήθιστο περιστατικό δέχτηκε μάλιστα, η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. Οι άντρες του σταθμού κλήθηκαν να επέμβουν για την απομάκρυνση ενός μεγάλου φιδιού που βρισκόταν κάτω από ένα αυτοκίνητο και σκόρπισε τον πανικό στους ανυποψίαστους περαστικούς.

Πριν την αναχώρησή του για τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε σύντομη συνάντηση με στελέχη και εργαζομένους του Δήμου Θέρμου, αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτήριο για προσωπικές τους υποθέσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.