Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κρέτσου: Η εδώ παρουσία μου αποτελεί σημάδι αλληλεγγύης

Κρέτσου: Η εδώ παρουσία μου αποτελεί σημάδι αλληλεγγύης

unnamed (3)Αποφασισμένη να εξαντλήσει τις δυνατότητές της για την επιστροφή της Ελλάδας και του λαού της στην ανάπτυξη, εμφανίστηκε η Ευρωπαία Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου, αρμόδια για θέματα περιφερειακών πολιτικών, κατά την ομιλία της σε ημερίδα στο χωριό Περδικάκι στην Κοιλάδα του Αχελώου.
«Η παρουσία μου αποτελεί σημάδι αλληλεγγύης, δείγμα υποστήριξης στην Ελλάδα», υπογράμμισε στην αρχή της ομιλία της και απευθυνόμενη στους Περιφερειάρχες, τούς ενθάρρυνε να υποβάλλουν και οι ίδιοι προγράμματα με καινοτόμες ιδέες, με ανταγωνιστικό προσανατολισμό, που θα ανοίγουν θέσεις εργασίας κυρίως για τους νέους.
Η κα Κρέτσου, μεταξύ άλλων, επισήμανε πως η παρουσία της στην περιοχή, η συνάντηση με τον κόσμο και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες,είναι για να εξεταστούν οι δυνατότητες αναστροφής της διαρροής των νέων προς το εξωτερικό. Επίσης, ανακοίνωσε προς τους Περιφερειάρχες ότι εξετάζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλεγγύης των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες, όπως είναι ο Έβρος και η Κεντρική Ελλάδα.
Η Κορίνα Κρέτσου, ξεκίνησε την ομιλία της με τη λέξη «καλημέρα» στα ελληνικά και με αφορμή την παρουσία ιερέα στο ακροατήριο είπε:«Είμαστε ορθόδοξοι και πρέπει να παλέψουμε για τα δικαιώματα του πολιτισμού».
Το Περδικάκι, όπου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα, είναι ένα ορεινό χωριό του Βάλτου της Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου συναντώνται οι νομοί Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας και Ευρυτανίας.
www.newsbomb.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.