Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Κρούσεις σε παίκτες και…Αναστόπουλο

Κρούσεις σε παίκτες και…Αναστόπουλο
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι επαφές με πρώην παίκτες

Το γαϊτανάκι των συζητήσεων με πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που ξεκίνησαν οι άνθρωποι του συλλόγου καλά κρατεί. Έτσι εκτός από τον Γιώργο Κούσα (που ήταν από τους πρώτους που δέχθηκε τηλέφωνο από τον Παναιτωλικό), οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή και με κάποιους ακόμη πρώην παίκτες της ομάδας του Αγρινίου προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους σχετικά με πιθανή επανέναρξη συνεργασίας τους με τα «καναρίνια».Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν τηλεφωνικές επαφές με τους Γκόλια, Σιόντη, Φερνάντεζ, Καμαρά και Ρότσα εξετάζοντας με τον καθένα τις πιθανότητες συνεργασίας με τον Παναιτωλικό και τη νέα σεζόν ενώ ανάλογες επαφές υπήρξαν και με το Λ. Τσενάμο ο οποίος όμως προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ που φέτος θα αγωνίζεται στο Europa League.

Από την άλλη ο υποψήφιος αγοραστής  κ. Παπαϊωάννου- που ακόμη περιμένει στο ακουστικό του- και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το Νίκο Αναστόπουλο για τον πάγκο της αγρινιώτικης ομάδας σε περίπτωση που τελικά τελεσφορήσει το ντιλ με το μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού!

Αυτό που μέχρι στιγμής διαφαίνεται  πάντως σαν πιθανότερο σενάριο και όσο οι μέρες περνάνε, είναι η οριστική παραμονή του Φ. Κωστούλα (και των συνεργατών του) στα ηνία της αγρινιώτικης ομάδας με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.