Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

PARELASH AGRINIOYΑπόφαση για διακοπή της κυκλοφορίας – στάσης στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου από την οδό Ξενοπούλου μέχρι την οδό Καζαντζάκη, Παπαστράτου, Ζ.Πηγής, Τσικνιά από Ζ.Πηγής μέχρι Παπαστράτου, Πλ. Ειρήνης, Πλ. Δημοκρατίας και Χαρ. Τρικούπη μέχρι την οδό Βαρνακιώτη κατά τις ώρες 08.00′ έως 13.00′ για την ασφαλή διεξαγωγή της παρελάσεως 25ης Μαρτίου 1821, έλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας .

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΑΡΘΡΟ (1)

Την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάσης – στάθμευσης των οχημάτων την 25-03-2015 από ώρα 08.00′ μέχρι 13.00′ κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης, στις ενταύθα οδούς Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Πεζόδρομος Χ. Τρικούπη έως την συμβολή της με την οδό Μάκρη και την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ίδια διαδρομή από ώρα 08.00″ προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου .

Την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από την οδό Τσικνιά έως την οδό Σουλίου και στην οδό Τσικνιά από Καζαντζή έως πλατεία Ειρήνης, από ώρα 07.00′ έως 11.30΄.

Την ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων την 25-03-2015 από ώρα 10.00′ μέχρι 13.00′ , σε τμήματα των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και στο τμήμα αυτής από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη , στις οδούς Μελεάγρου – Βάρναλη – Μπότσαρη – Ελύτη – Δημοτσελίου – Τσικνιά – Αναστασιάδη – Πάνου Σούλου – Αφών Παναγοπούλου, Μακρή και θα γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από ρυθμιστές Τροχονόμους.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης   την 08.00΄ ώρα της 25-3-2015.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.