Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Κωστούλας: «Ίσως αναγκαστώ να μείνω…»

Κωστούλας: «Ίσως αναγκαστώ να μείνω…»

Με αυτή την φράση ο Φώτης Κωστούλας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στο τιμόνι του Παναιτωλικού μέχρι να βρεθεί αγοραστής για την ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για τα όσα συνάντησε στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα σχέδιά του.

«Έχω πει πολλές φορές ότι οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα με τις άδειες που γίνονται. Ο κάθε ένας τα γνωρίζει. Με την ΕΠΟ που παρακολουθεί και βοηθάει να γίνουν πράγματα ενάντια στους νόμους. Το δεύτερο είναι η άσχημη κατάσταση που αντιμετώπισα στο Αγρίνιο. Υπήρξε ένας πόλεμος που θεωρώ πως δεν αξίζαμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Δεν θα αλλάξει η απόφαση, αλλά επειδή δεν βλέπω αγοραστές, ίσως αναγκαστώ να παραμείνω. Η σκέψη και απόφαση είναι τελική. Από εκεί και ύστερα είναι δύσκολες εποχές για πολλούς. Μπορεί να αναγκαστώ να μείνω για ένα διάστημα».

Για τα όσα τον πείραξαν, είπε: «Έχουν γίνει ορισμένα πράγματα. Έχουν σταματήσει μερικά έργα γιατί δεν μας δίνουν άδεια να συνεχίσουμε. Για πολιτικούς λόγους δεν μπορούσαμε. Εγώ ήθελα να φέρω στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό άλλη φιλοσοφία. Να δουν αλλιώς το ποδόσφαιρο. Πολιτισμός και ποδόσφαιρο πρέπει να βαδίζουν μαζί. Κάπου χάλασε αυτή η καλή εικόνα στο τέλος.

Οι πολλοί έδειξαν ότι τους άρεσε όλο αυτό. Όσο και καλός να είναι κάποιος και πληρώνει τα πάντα που πρέπει και ακολουθεί τους νόμους, δυστυχώς αντιμετωπίζει ομάδες που έχουν κάνει τον αθέμιτο ανταγωνισμό βασική τους τακτική και στο τέλος αμείβονται. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν ακολουθούν τους κανόνες και προχωράνε κανονικά. Ακόμα και η προσφυγή που έχει κάνει ο Εργοτέλης, όπου αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν έχουν εκτελεστεί. Ομάδες που θα έπρεπε να έχουν χάσει βαθμούς δεν το έχουν κάνει».

«Όλο αυτό το πράγμα κάνει κάποιον να πει: Τι κάθομαι και ασχολούμαι με αυτόν τον τρόπο δουλειάς; Δεν τα βγάζω πέρα. Δεν έχω πειστεί ότι μπορεί να αλλάξει αυτό. Το βλέπω καθημερινά και συχνά. Δεν βλέπω να πηγαίνει κάτι προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πω ότι το αφήνω. Αλλά κάποιος πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Αφού δεν μπορώ να αλλάξω όσα δεν μου αρέσουν, θα πρέπει να φύγω εγώ».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.