Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Κόρμπος: «Πήγα και έφυγα σαν φίλος»

Κόρμπος: «Πήγα και έφυγα σαν φίλος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο gazzetta.gr για την, πρώην, πλέον ομάδα του, τον Παναιτωλικό, ο Παναγιώτης Κόρμπος που… αποκάλυψε και το κριτήριο για την επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

δ5Λίγο μετά την αποχώρηση του από τον Πανατωλικό και λίγο πριν ανακοινωθεί από τον Πανιώνιο, ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στο gazzetta.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός Αγρινίου, την διοίκηση που το φέρθηκε με άψογο τρόπο, αλλά και την… επόμενη ημέρα, την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα και τα κριτήρια που θα τον ωθήσουν στην απόφαση που θα πάρει.

«Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα όταν πήγα στο Αγρίνιο. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι φυσιολογικό να μην είναι ευχαριστημένος, οπότε το… δούλευα καιρό στο μυαλό μου, από τον Νοέμβριο σκεφτόμουν να φύγω από την ομάδα. Το συζητούσα και με την οικογένειά μου και τελικά πήρα την απόφαση μαζί με την γυναίκα μου να φύγουμε. Μετέφερα την πρόθεσή μου στην διοίκησή και ευτυχώς δεν μου έφεραν αντίρρηση».

Τι έφταιξε κατά την γνώμη σου, τι “χάλασε” στην πορεία και έχασες την θέση σου; 
Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω, ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει και ξέρω πως το έργο του είναι δύσκολο. Και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις 25 με 30 παίκτες, δεν είναι εύκολο το έργο σου. Παρόλα αυτά,εγώ από την μεριά μου δεν μπορούσα να… παραβλέψω ότι δεν παίζω και έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου».

Το μέλλον σου, λοιπόν, που το βλέπεις; Είναι ο Πανιώνιος; 
«Έχω μία προσέγγιση από τον Πανιώνιο (σ.σ λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης), αλλά και από μερικές ακόμα ομάδες. Είμαι στην τελική φάση για να πάρω την απόφασή μου που θα παίξω. Θα κοιτάξω να πάρω την καλύτερη απόφαση και θα πάω εκεί που θα νιώσω πως με θέλουν πιο πολύ, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Τι… γεύση σου αφήνει το πέρασμά σου από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό; 
«Πήγα σαν φίλος και φεύγω έτσι. Η διοίκηση μου φέρθηκε άψογα, αυτό το εκτιμώ και την ευχαριστώ για την στάση της. Όσο για την ομάδα, πιστεύω πως υπάρχει ποιότητα αλλά και μερικά ταλέντα που πρέπει να αξιοποιηθούν. Τόσο κάποια παιδιά που ήδη παίζουν και τους… ξέρει ο κόσμος, όπως ο Μύγας, ο Μήλιος, ο Παπουτσογιαννόπουλος, αλλά και οι Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας και Κωνσταντινόπουλος, αν πάρουν αρκετές ευκαιρίες, νομίζω είναι ποδοσφαιριστές που θα αφήσουν το στίγμα τους».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.