Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Λένε “όχι” στον ενιαίο οργανισμό οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου καλούν σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Μάρτη και ώρα 11:00.Καλούν παράλληλα φορείς και κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά προκειμένου  να δρομολογηθούν περαιτέρω κινητοποιήσεις. Βασικό αίτημα τους να μην εφαρμοσθεί από 1ης Ιανουαρίου 2013 ο Ενιαίος οργανισμός του Νοσοκομείου τους με το Νοσοκομείο Αγρινίου και να παραμείνει αυτό του Μεσολογγίου “αυτόνομο”. Αναλυτικά η ανακοίνωση και το ψήφισμα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κατανοούν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας .
Το δεύτερο μνημόνιο καθώς και η πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων έχουν απαξιώσει τον χώρο της Υγείας .
Η ψήφιση του νόμου 4052/2012 Νοσοκομεία Ε.Σ.Υ. – ενιαία Ν.Π.Δ.Δ θα επιφέρει από 1/1/2013 Ενιαίο οργανισμό του Νοσοκομείου μας με το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς από 25/7/2011 Ν. 84627 με απόφαση του Υπουργού Υγείας είμαστε διασυνδεόμενο Νοσοκομείο του Νοσοκομείου Αγρινίου, με ενιαίο Διοικητή και ενιαία Διοίκηση.
Εμείς σαν εργαζόμενοι είμαστε αντίθετοι με τα παραπάνω απαιτούμε και διεκδικούμε το Νοσοκομείο μας να λειτουργεί αυτοδύναμα (αυτοτελές Ν.Π.Δ.Δ ) για αυτό λέμε όχι στην υποβάθμιση και ζητάμε ένα Nοσοκομείο αυτόνομο, αναβαθμισμένο που να παρέχει ιατρική περίθαλψη και να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής μας καθώς το Νοσοκομείο μας καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του νομού μας (από την ορεινή Ναυπακτία μέχρι τον Μύτικα)

Για όλα τα παραπάνω στις 15 Μάρτη 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ψ  Η Φ  Ι Σ Μ Α

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

  • ΣΤΙΣ 1/1/2013 Ενοποιούνται οι 2 Οργανισμοί (Γ.Ν. Μεσολογγίου με Γ.Ν. Αγρινίου)σε ΕΝΑΝ.
  • Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ΠΑΥΣΕΙ η ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ  ΤΟΥ Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
  • Για το έτος  2012 μειώθηκε στο μισό (1/2) ο Προϋπολογισμός (σύριγγες , φάρμακαπετρέλαιο κλπ)
  • ΟΛΑ αυτά οδηγούν στην καθολική υποβάθμιση του Νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση στηνποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Για όλα τα παραπάνω στις  15 Μάρτη  2012 ημέρα Πέμπτη ωρα 11:00 π.μ.θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου .

Καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  να συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ  προκειμένου  να δρομολογηθούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.