Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Λειτουργεί το νέο Νοσοκομείο Aγρινίου

Λειτουργεί το νέο Νοσοκομείο Aγρινίου

nosokomeio_agrinio_3Σημαντική ημέρα για τον τομέα της Υγείας  στην Αιτωλοακαρνανία είναι η σημερινή καθώς πλέον τέθηκε σε λειτουργία το νέο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μετά από δεκαήμερη διαδικασία μεταφοράς η μετεγκατάσταση ολοκληρώθηκε και το έργο δόθηκε ουσιαστικά προς χρήση στους πολίτες.

Το Νοσοκομείο λειτουργεί σχεδόν πλήρω, υποδέχεται πλέον και τα  επείγοντα  περιστατικά ενώ απέμεινε η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  η οποία θα ξεκινήσει σε 7-10 ημέρες και ως τότε τα συμβάντα θα αντιμετωπίζονται στις όμορες νοσηλευτικές μονάδες. Εκκρεμεί εξάλλου η μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού η οποία θα γίνει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Το μείζον είναι πως η πλέον σύγχρονη μονάδα Υγείας είναι προς χρήση στους πολίτες και για τα επιμέρους προβλήματα, κυρίως οργανωτικής φύσεως,  που θα παρουσιάζονται οι αρμόδιοι  είναι σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως στο χώρο βρίσκονται 12 τεχνικοί μηχανημάτων ώστε να συνδράμουν αν απαιτηθεί στη χρήση του νέου εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.