Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Λεφτά τέλος στο μπάσκετ του Παναιτωλικού.Οι παίχτες σε απόγνωση…

Λεφτά τέλος στο μπάσκετ του Παναιτωλικού.Οι παίχτες σε απόγνωση…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ALL SPORTS AGRINIO: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το ALL SPORTS AGRINIO αποκαλύπτει πως λεφτά τέλος στο μπάσκετ του Παναιτωλικού-Οι παίχτες σε απόγνωση.

Την ώρα που η ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού είναι ένα κυριολεκτικά βήμα από την παραμονή της στη Γ εθνική κατηγορία και παραμονή του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς , η διοίκηση του μπάσκετ του Παναιτωλικού ανακοίνωσε στην προπόνηση της ομάδας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι παίχτες και ότι όποιος θέλει ας κατέβει την Κυριακή να αγωνιστεί και όποιος δεν θέλει ας μην συνεχίσει στην ομάδα. Τα οικονομικά της ομάδας είναι σε τραγική κατάσταση και η διοίκηση δεν αντέχει να πληρώσει στους παίχτες τα χρωστούμενα και μια αγωνιστική πριν το τέλος καταρρέουν τα πάντα ….

Οι παίχτες από την πλευρά τους είναι σε απόγνωση καθώς δεν ξέρουν τι θα κάνουν αφού αγαπούν την ομάδα , θέλουν να την κρατήσουν στην κατηγορία και θέλουν να δικαιωθεί η μεγάλη φετινή τους υπερπροσπάθεια , ενώ παράλληλα η στάση της διοίκησης τους έχει απογοητεύσει και τους κάνει να σκέφτονται ακόμη και την «έξοδο».

Το μπαλάκι πέφτει πλέον στη διοίκηση που καλείται να βρει επιτέλους μια λύση στο αδιέξοδο και ας ελπίσουμε πως κάτι θα γίνει την τελευταία κυριολεκτικά ώρα και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να κάνει υπερήφανους όλους…

www.allsportsagrinio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.