Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Λύση για το στεγαστικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

Λύση για το στεγαστικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

ktiria+kege+031Υπογράφτηκε η απόφαση παραχώρησης  των πρώην αποθηκών καπνού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Με την υπ΄αριθμ. 3457/148275 του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων παραχωρείται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη το κτίριο των πρώην αποθηκών καπνού που βρίσκονται επί της οδού Ναυπάκτου. Το κτίριο εμβαδού 2.500 τμ. , εντός οικοπέδου συνολικού εμβαδού 4.532 τμ., θα φιλοξενήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, που τώρα στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε : «Με την παραχώρηση του κτιρίου στη Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας θα δοθεί λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα και θα εξοικονομηθούν σημαντικοί δημόσιοι πόροι στο ελληνικό δημόσιο. Παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί ένα κτίριο σε καίριο σημείο  που αν έμενε ανεκμετάλλευτο, θα είχε την τύχη άλλων δημόσιων κτιρίων. Είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα καλυφθούν οι ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, αλλά απομακρύνει και το ενδεχόμενο να κλείσει λόγω της κρίσης που μαστίζει την χώρα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαύταρη για την παραχώρηση, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την κατάρτιση των απαραίτητων μελετών.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.