Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Μαντζουράκης: Χρυσή νίκη

unnamedΧρυσή χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης που δεν παρέλειψε να εξάρει την αγωνιστικότητα των παικτών του ενώ σε σχετική ερώτηση έκανε ειδική αναφορά στον εκπληκτικό απόψε Μύγα. Αναλυτικά:
« Ήταν μια χρυσή νίκη για όλους μας και για όλο το οικοδόμημα του Παναιτωλικού. Είναι μετά από τέσσερα παιχνίδια που σπείραμε και θερίσαμε. Στα προηγούμενα θέλω να πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά, όμως δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί εδώ και πολλές μέρες δουλεύουν πάρα πολύ και σήμερα δουλέψανε πάλι με ένταση, βγάλανε ενέργεια μέσα στο παιχνίδι τους. Το θέλανε πολύ και το δείξανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βεβαίως πρέπει να βγάλουμε ακόμη πιο ποιοτικό παιχνίδι και εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε τώρα στη διακοπή».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο και για τη θετική αντίδραση στη συνέχεια, σχολίασε:
« Η αγωνιστική συμπεριφορά σήμερα αλλά και στις προπονήσεις, αυτό που είδα ήταν ότι οι παίκτες αρχίζουν και αποκτούν εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό είπα ότι σπείραμε και θερίσαμε. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στα μαρκαρίσματα στις στατικές φάσεις στην αρχή και το δικαιολογώ ότι τα παιδιά είχαν κάποιο άγχος. Υπάρχει αυτό. Είμαστε μια ομάδα που έλειψε η νίκη για αρκετό καιρό και το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας».
Σε ερώτηση του agrinionews.gr να τοποθετηθεί για το αν ο Παναιτωλικός απόψε με την εναλλακτική ενδεκάδα λόγω απουσιών που παρατάχθηκε, τελικά κέρδισε και κάποιους παίκτες με πρώτο και καλύτερο τον Μύγα, τόνισε για την απόδοση του νεαρού άσσου:
« Πολύ σωστά το θέτετε αλλά δε μένω ποτέ σε άτομα. Πρέπει όμως να το πω αυτό για το παιδί (σ.σ. Μύγας) γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ και νομίζω ότι οι δυνατότητές του, το ταλέντο του πρέπει να το στηρίξουμε και να του δώσουμε την ευκαιρία. Χάρηκα ειλικρινά, για όλους τους παίκτες βέβαια αλλά είναι ένας παίκτης (σ.σ. Μύγας) με προοπτική μεγάλη και χάρηκα ειλικρινά για τη σημερινή του εμφάνιση».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.