Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Μεγάλο τουρνουά 3 ON 3 στο Αγρίνιο

Μεγάλο τουρνουά 3 ON 3 στο Αγρίνιο


Στο Αγρίνιο 26 και 27 Μαΐου θα διοργανωθεί από το Www.AllsportsAgrinio.Gr και το Www.XrysoTameio.Gr με την συνεργασία και της ΕΣΚΑΒΔΕ , μεγάλο τουρνουά 3on3 στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου (Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια) με τη συμμετοχή πολλών ομάδων σε 4 τουλάχιστον κατηγορίες (Ανδρών , γυναικών , παίδων και κορασίδων).

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά χωρίζονται σε κατηγορίες αναλόγως με την ηλικία του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα. Η ηλικία προσδιορίζεται αποκλειστικά από το έτος γέννησης των διαγωνιζομένων, χωρίς να παίζει ρόλο ο μήνας τον οποίον γεννήθηκαν. Έτσι οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Κατηγορίες

■12-14 ΕΤΩΝ
■14-18 ΕΤΩΝ
■19+
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να χωρίζουν τις κατηγορίες σε μικρότερα τμήματα αναλόγα με:

■αγωνιστική εμπειρία
■φύλο
Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι θα γίνουν και εθελοντικές δράσεις , όπως επίδειξη μπάσκετ με καροτσάκια (ατόμων με ειδικές ικανότητες) το Σάββατο 26 Μαΐου και καθαρισμός του πάρκου και δεντροφύτευση από τους συμμετέχοντες , και όχι μόνο , στο 3ON3 την Κυριακή 27 Μαΐου.

Οι ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν στο 30n3 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας (κάνοντας κλικ στο μεγάλο banner στην κορυφή της σελίδας). Αιτήσεις συμμετοχής θα υπάρχουν και σε κεντρικά σημεία στο Αγρίνιο που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν και θα υπάρχουν πολλά και πλούσια για όλους ,ενώ δώρα έκπληξη θα υπάρχουν για τους νικητές. Την απονομή των τροπαίων στους νικητές θα κάνουν 2 γνωστοί παίκτες του Μπάσκετ που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ για μπορέσει την Παρασκευή 25 Μαϊου να ανακοινωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ  ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.