Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας

XOROS1 XOROS2

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δ.ΨΑΘΑΣ»:

Την κύρια  χοροεσπερίδα  για το 2015  πραγματοποίησε ο  Σύλλογος  Ποντίων   Αιτ/νίας  ΄΄Δ.ΨΑΘΑΣ΄΄ την  21  Φεβρουαρίου   2015.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  μέλη και φίλοι του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων : ο Δήμαρχος  Αγρινίου κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. η Αντιδήμαρχος  Αγρινίου & πρόεδρος ΚΕΔΑ κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ. και οι ποντιακής καταγωγής κ. ΜΕΛΙΑΔΗΣ Γ. (Αντιδήμαρχος Αγρινίου), ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ  Ο. & κ. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ Θ.(Δημοτικοί  Σύμβουλοι Αγρινίου). Επίσης  ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου κ.ΣΤΟΥΠΑΣ Π., ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ακτίου Βόνιτσας κ.ΓΟΥΔΑΣ  Μ. , ο πρόεδρος Δ.Κ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου κ.ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ Θ., εκπρόσωποι  πολιτιστικών φορέων(ποντιακών και μη), ενώ  χαιρετισμούς απέστειλαν  ο πρόεδρος της ΣΠΣΝΕΝ κ. ΒΑΡΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Γ. και ο πρόεδρος  του Συλλόγου Ποντίων ΄΄ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ – ΚΟΜΝΗΝΟΙ΄΄ κ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ Θ.

Το    Δ.Σ   του Συλλόγου  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, αλλά και για την συνεχή  στήριξή τους  στην πολυετή δράση του συλλόγου ενώ ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία και δημιουργικές δραστηριότητες.

Ακολούθησε  παρουσίαση  ποντιακών  χορών  από  τα  τμήματα  του συλλόγου καθώς και ποντιακό – λαϊκό γλέντι.

Εκ  του  Δ.Σ.  του Συλλόγου

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.