Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Με Θεοδοσίου συνεχίζει ο Άρης Αιτωλικού

Με Θεοδοσίου συνεχίζει ο Άρης Αιτωλικού

Με τον Δημήτρη Θεοδοσίου στον πάγκο θα συνεχίσει ο νεοφώτιστος στο περιφερειακό πρωτάθλημα Άρης Αιτωλικού. Αναφέρει σχετικά χθες ο έμπειρος προπονητής στο προσωπικό του ιστολόγιο (dtheodosiou.blogspot.gr):οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη. Χθες το βράδυ στο Αιτωλικό είχα συνάντηση με τους κ. Λαχανά και Σαρλή για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μας. Υπήρχαν αρκετά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν και να διευθετηθούν έτσι μετά από σειρά διαπραγματεύσεων φτάσαμε στην σημερινή συμφωνία. Ο στόχος που τέθηκε είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και να φανεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερη στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Στις αμέσως επόμενες μέρες θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός ώστε στην αρχή τις προετοιμασίας που δεν έχει ορισθεί ακόμη, να έχω όλο το έμψυχο δυναμικό παρών.
΄Ολα αυτά βέβαια γίνονται μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή στην οποία καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να βοηθήσουν την διοίκηση ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας και φυσικά περιμένουμε και την στήριξη όλων στα παιχνίδια του Άρη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.