Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Βόνιτσας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Βόνιτσας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2οςΠοδηλατικός Γύρος της Βόνιτσας χθες βράδυ Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, καθώς δεκάδες ποδηλάτες προσήλθαν και διένυσαν την διαδρομή.
Ήταν εντυπωσιακή, η προσέλευση πολλών παιδιών που συνοδευόταν από τους γονείς τους και όλοι μαζί συμμετείχαν. Ο κόσμος, με την συμμετοχή του, αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη διοργάνωση και απέδειξε την αγάπη του για το ποδήλατο, ένα μέσο που πρέπει να ενσωματώσει στην καθημερινότητά του, με διάφορα οφέλη όπως η προστασία του περιβάλλοντος και ο υγιεινός τρόπος ζωής….
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Giorgia Tsavala

Οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν το γύρο της Πόλης, με σημείο εκκίνησης τον Φάρο στην παραλία και αφού πέρασαν περιμετρικά γύρω από τη Βόνιτσα κατέληξαν στο νησάκι της Κουκουμίτσας, όπου και ακολούθησε κέρασμα για όλους και Party.
Η Βόνιτσα αγκάλιασε το αθλητικό γεγονός που διοργάνωσαν από κοινού οι ποδηλάτες Βόνιτσας και ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας με πολύ ενθουσιασμό και έδειξε ότι μπορεί να παρακινηθούν όλο και περισσότεροι συνδημότες, ώστε να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τη χρήση του ποδηλάτου και να απολαύσουν τις ευεργετικές του επιπτώσεις.

xiromeronews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.