Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση της ΠΑΝΣΥ

για τις εφημερίδες και τα βιβλία που εκδίδουν οι Σύλλογοι

IMG_2895Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία, πραγματοποίησε σήμερα ένα ζεστό Αιτωλοακαρνανικό αντάμωμα στην καρδιά της Αθήνας, στην εκδήλωση – αφιέρωμα για τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία που εκδίδουν ή εξέδωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού μας, που εδρεύουν στην Αθήνα, στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης «Στοά του Βιβλίου».
Στον όμορφο χώρο και με πολύ κόσμο στον οποίο παραβρέθηκαν πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό και πνευματικό χώρο της Αιτωλοακαρνανίας, βραβεύτηκαν οι πρωτεργάτες της ενημέρωσης που είναι οι πατριδοτοπικοί σύλλογοι που εξέδιδαν και εκδίδουν ανελλιπώς έντυπα, με ταυτόχρονη έκθεσή τους, έξω από την αίθουσα
Της βράβευσης προηγήθηκαν ομιλίες του Προέδρου της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Χολή, του Προέδρου της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας – καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Κοντού και της φιλολόγου κας Πηγής Χαντζή, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημαντική συμβολή των εφημερίδων τόσο στην ενημέρωση των Αιτωλοακαρνάνων, όσο και στην προώθηση των τοπικών θεμάτων, καθώς και στη καταγραφή της παράδοσης, της λαογραφίας, των εθίμων των χωριών μας.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους Συλλόγους.

http://xiromeronews.blogspot.gr

IMG_2954


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.