Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Με πράξεις Αλληλεγγύης στηρίζουμε τα παιδιά μας!

Με πράξεις Αλληλεγγύης στηρίζουμε τα παιδιά μας!

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει αυτή τη βδομάδα 3ημερο προσφοράς (12-14/02/15) σε πλατείες στο κέντρο του Αγρινίου, με στόχο τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών, τα οποία και θα δοθούν σε οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δήμδομεςος Αγρινίου και οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου προσκαλούν τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν στη στήριξη των βρεφών και των οικογενειών τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης διοργανώνουν ένα 3ημερο προσφοράς για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Βρεφικές τροφές- γάλα, πάνες και βρεφικά έπιπλα θα συλλέγονται σε περίπτερα που θα λειτουργούν στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου και την Πλατεία Καραπανέικα, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου (10:00-13:00 και 17:30-20:00), καθώς επίσης και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου (10:00-13:30).
Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία, έχουμε όλοι τη δυνατότητα, να γίνουμε αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει την κοινωνική ευθύνη πράξη και στηρίζει με Ανθρωπιά το παρόν και το μέλλον των παιδιών.
Ελάτε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουμε σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (Χαριλάου Τρικούπη 69, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-39440).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.