Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

«Μητέρα, ο στύλος της οικογένειας», εκδήλωση στο 12ο Δημοτικό Αγρινίου

fde051da-68e6-4e77-b3be-cdfd2cf30661Χθες Πέμπτη 4-2-2016 και ώρα 5.00μ.μ. με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή –αφιέρωμα στο πρόσωπο της Μητέρας από τους μαθητές και τις μαθήτριες των τμημάτων Γ1, Γ2 και Ε1.
Επίσημα προσκεκλημένος ήταν ο Πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας με τίτλο «Μητέρα, ο στύλος της οικογένειας». Τόνισε τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζει η μητέρα στην ανάπτυξη και την εδραίωση της οικογένειας.
Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον ομιλητή και στη συνέχεια χειροκρότησε τα παιδιά, τα οποία απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα και την οικογένεια. Κατά την αποχώρηση δόθηκε σχετικό ενθύμιο στις μητέρες.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση της εορτής και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς: κα Παρασκευή Τασολάμπρου, κο Θανάση Κορδολαίμη, κο Δημήτρη Αθανασίου, κο Ανδρέα Λανάρα, κα Αθηνά Τσιόντζου, κα Μαρίνα Κουτσοσπύρου, καθώς και τους αξιότιμους γονείς για την προσφορά των γλυκισμάτων που κεράστηκαν.

koi-12ods-mitera5
koi-12ods-mitera6
koi-12ods-mitera4
koi-12ods-mitera1
koi-12ods-mitera2
koi-12ods-mitera3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.