Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Μητρόπουλος: «Έχω συμφωνήσει με Παναιτωλικό»

Μητρόπουλος: «Έχω συμφωνήσει με Παναιτωλικό»

Σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό έχει έρθει ο Παύλος Μητρόπουλος, όπως αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. O νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε αυτή τη συγκυρία, αλλά και για τις βλέψεις του για το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Μητρόπουλου:

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του Ολ. Βόλου:

«Σέβομαι και εκτιμώ αυτή την ομάδα και το έδειξα σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση».

Για το αν υπάρχει κάποιος που τους συμβουλεύει σε αυτή τη συγκυρία:

«Επειδή ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις, απ’ όσο ξέρω ο ΠΣΑΤ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Το μόνο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει η ΕΠΟ η προθεσμία που θα μας δοθεί για να δούμε τι θα κάνουμε με το μέλλον μας».

Για το αν είχε ή έχει προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Δόξα τω θεώ είχα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό».

Για την ομάδα του Αγρινίου αλλά και τους λόγους που θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του:

«Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε μου δείξανε το πόσο με θέλουν. Πάω σε μία ομάδα, η οποία μου παρέχει όλα τα εφόδια για να βρω τα πατήματά μου. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο taiming για να πάω στον Παναιτωλικό».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.