Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Μια ξεχωριστή φωτογραφική διαδρομή…

Μια ξεχωριστή φωτογραφική διαδρομή…

Παρουσίαση φωτογραφιών του Μεσολογγίτη Βασίλη Αρτίκου έγινε χθες από την ομάδα φωτογραφίας Αρτ8 του καλλιτεχνικού παραδοσιακού εργαστήριου Αγρινίου.

Ο Αιτωλοακαρνάνας φωτογράφος, παρουσίασε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, την φωτογραφική του διαδρομή και συμμετείχε σε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για το έργο του και την φωτογραφία γενικότερα .Παρουσιάστηκε μέρος του καλλιτεχνικού του έργου από οδοιπορικά σε χώρες όπως Μαρόκο και Ινδία αλλά και από προσωπογραφίες κυρίως των δύο ηλικιακών άκρων-μικρών παιδιών και ηλικιωμένων..

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο Αγρίνιο για να παρουσιάσω ένα σημαντικό κομμάτι του έργου μου από πρόσφατα ταξίδια που πραγματοποίησα σε διάφορες χώρες» δήλωσε ο κ. Αρτίκος

Η χθεσινή παρουσίαση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του υπεύθυνου του καλλιτεχνικού εργαστηρίου. Η φωτογραφική ομάδα του εργαστηρίου λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια αλλά φέτος ξεκίνησε πιο δυναμικά από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καλλιτεχνικού εργαστηρίου κ.Γιώργο Καραπιπέρη:«Έχουμε πολλά άτομα που έχουν μεράκι για τη φωτογραφία και θέλουμε να τους φέρουμε κοντά για να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα με δυνατές δράσεις .Έτσι, ξεκινήσαμε τις παρουσιάσεις με πρώτο τον Βασίλη Αρτίκο που είναι σημαντικός φωτογράφος της περιοχής μας. Θέλουμε να κάνουμε την φωτογραφία και την φωτογραφική μας ομάδα ευρύτερα γνωστή στο Αγρίνιο»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.