Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Μιχαηλίδης: «Νίκη για να χαρεί ο κόσμος μας»

a8513662-0b81-4d12-bd53-114d7df75d4c Ο βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο τόνισε ότι η ομάδα θέλει στην τελευταία αναμέτρηση να νικήσει για να ευχαριστήσει τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα σταθώ στην τελευταία δήλωση του προπονητή μας. Η ομάδα είχε θέσει έναν στόχο και επετεύχθη και στο τελευταίο μας παιχνίδι εντός έδρας θέλουμε να δώσουμε χαρά στον  κόσμο μας με μία νίκη.

Ο ΟΦΗ φέτος είχε μια πολύ καλή παρουσία, είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο για να χαρεί ο κόσμος. Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη γιατί και εμείς και ο ΟΦΗ είναι ομάδα συνόλου.

Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν άτυχα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται.
Στα τελευταία παιχνίδια αυτό δεν συνέβη και αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα βρεθούν και πιστεύω ότι είμαστε εμείς αυτοί».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.