Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Μοσχολιός : η αυτονόητη καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας δεν είναι πλέον αρκετή

Μοσχολιός : η αυτονόητη καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας δεν είναι πλέον αρκετή

αρχείο λήψηςΜε αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος της Χρυσής Αυγής, ο Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Παύλος Π. Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τα κηρύγματα μίσους, τις επιθέσεις στις λαϊκές αγορές και την άσκηση βίας κατά συμπολιτών μας από μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, φτάσαμε στα αποτρόπαια γεγονότα των τελευταίων ημερών, με αποκορύφωμα την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει, και με ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ότι η δράση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν αποτελεί απάντηση στα υπαρκτά και εντεινόμενα προβλήματα του λαού μας, απεναντίας, αποτελεί περιφρόνηση της συνταγματικής νομιμότητας, απειλεί τη Δημοκρατία και στρέφεται κατά της ίδιας της κοινωνίας την οποία παραπλανητικά επικαλείται.

Σήμερα, η αυτονόητη καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας δεν είναι πλέον αρκετή. Απαιτείται η λαϊκή συσπείρωση και η συγκρότηση ενός δημοκρατικού μετώπου, που θα σταθεί ανάχωμα και θα αποτρέψει ανάλογες φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές, απομονώνοντας το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.