Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Μουσικό φεστιβάλ σε Βόνιτσα και Κατούνα

pol-festival-vonitsa1To Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καλεί τους πολίτες  στην παραλία της Βόνιτσας σήμερα στις 9:15 “για μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στο τραγούδι”, όπως αναφέρει ανακοίνωσή του.
Εκεί θα είναι οι Γιάννης Προκόπης, Λευτέρης Ζήκος, Μιχάλης Ντάλλας, Θάνος Δέλλας, Γιώργος Ρούγκας and the band, Ισαάκ Τοκατλίδης, Ειρήνη Λώλου, Αντώνης Χαλιμούρδας και Μαρία Κωσταράκη, ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος της Βόνιτσα που αναβλήθηκε χθες λόγω καιρικών φαινομένων. Θα ξεκινήσει από το φάρο της Βόνιτσας και θα καταλήξει στην παραλία της Βόνιτσας στο χώρο του φεστιβάλ. Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία της Κατούνας θα συνεχιστεί το πρώτο μουσικό φεστιβάλ. Επίσης καλεί την Πέμπτη τις 21:30 για μια αξέχαστη βραδιά όπου θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Ρουγκας and the band, ο Αντώνης and the band, η Ειρήνη Λώλου and the band και η Μαριά Κωσταράκη and the band.

“Το πρώτο μουσικό φεστιβάλ σε Κατούνα και Βόνιτσα έρχεται για να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση και να καθιερωθεί”, αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

bxfvbdfbdfb

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.