Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

“Μου αρκεί μόνο ένα ευχαριστώ…”

Δημόσιες ευχαριστίες σε μια κίνηση ανθρωπιάς και φιλοτίμου

Δημοσιεύουμε τη  διήγηση αναγνώστριας του agrinionews.gr. Πρόκειται για το δημόσιο “ευχαριστώ” που απευθύνει σε έναν συμπολίτη μας με φιλότιμο και ανθρωπιά:

Είμαι κάτοικος Αγρινίου.. .Πριν λίγες μέρες – μια Τέταρτη απόγευμα – μετέβηκα με το αυτοκίνητο μου στο κέντρο της πόλης για να παραβρεθώ στο Παπαστρατειο Mέγαρο για να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο…. Έβρεχε εκείνη την ώρα παρά πολύ (έριχνε θεομηνία)… πάρκαρα το αυτοκίνητό μου σχετικά κοντά… επί της οδού Δαγκλή συγκεκριμένα … και βιαστικά (και απρόσεκτα γιατί είχα καθυστερήσει) πήρα την τσάντα μου και έτρεξα να προλάβω…
Το πρωί της επόμενης μέρας δέχτηκα ένα τηλεφώνημα… Ήταν κάποιος υπάλληλος τράπεζας, ο οποίος μου ανακοίνωνε πως μόλις κάποιος ΚΥΡΙΟΣ του είχε παραδώσει ένα πορτοφόλι με (3)τραπεζικές κάρτες  στο όνομα μου και κάποια χρήματα… Πανικόβλητη ανακαλύπτω πως πραγματικά έλειπε το πορτοφόλι μου … Έτρεξα αμέσως στην τράπεζα να το παραλάβω και φυσικά να γνωρίσω ,να ευχαριστήσω, να συγχαρώ, τον Ν.Κ. τον ΑΝΘΡΩΠΟ που το βρήκε πεσμένο στο πεζοδρόμιο και είχε το μεγαλείο, το επίπεδο, την ευαισθησία, το φιλότιμο, να το παραδώσει όπως ακριβώς το βρήκε!!
Φανταστείτε αν δεν γινόταν έτσι…σε μπελάδες θα είχα βρεθεί..!!
Κι όμως… σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς, τις δύσκολες εποχές που ζούμε, Υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…
Δεν δέχτηκε ως αντάλλαγμα απολύτως τίποτα.. .»Μου αρκεί μόνο ένα ευχαριστώ», μου είπε…».
Τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και ΔΗΜΟΣΙΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.