Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

«Μπλόκο» Ανδριανού στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

«Μπλόκο» Ανδριανού στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

137750583135 Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφασή του έβαλε φρένο στην μετακίνηση εκδρομέων φίλων του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα.   

Χωρίς τους φιλάθλους του θ’ αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ύστερα από απόφαση της Πολιτείας. Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο».

Το σχετικό έγγραφο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ (22/09, 19.30) αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.